Önceden giriş yapılmış Msn’leri Silme

Arkadaşlar internet cafe’nin birinde ya da işyerinde yanlışlıkla giriş yaptığınız msn messenger hesabınızı kaydettiniz ya da bir arkadaşınız sizin bilgisayarınızda yanlışlıkla giriş yaptı ve artık gereksiz olan msn hesabını Msn log-in pencerenizde görmek istemiyorsunuz…

Üzülmeyin Msn messenger ya da Windows Live Messenger’da daha önce girilmiş olan Msn Hesaplarından istediğinizi silebilirsiniz. Tüm yapmanız gereken

Başlat>Çalıştır ‘a girin ve control keymgr.dll yazarak enter tuşuna basın.
Önünüze gelen seçeneklerden istediğiniz Nick ifadelerini (Msn hesaplarını) Remove butonunu kullanarak Bilgisayardan temizleyebilirsiniz. Hayırlı olsun

1 Yorum